Meistä

Rapida on digitalisaatioon, tiedolla johtamiseen ja analytiikkaan erikoistunut asiantuntijayritys. Erityisosaamistamme on koulutukseen, tutkimukseen, osaamiseen sekä organisaatioiden toimintaympäristöön liittyvien dataratkaisujen kehittäminen.

Meitä on tällä hetkellä neljä piinkovaa asiantuntijaa, joita kaikkia yhdistää halu tuottaa ratkaisuja osaamiseen, oppimiseen sekä organisaatioiden toimintaympäristöön liittyviä monimutkaisia ilmiöitä. Kaikilla asiantuntijoilla on omat vahvuutensa ja jokainen täydentää kokonaisuutta omalla osaamisellaan. Tiimityö onkin ehdottomasti suurin valttimme, vaikka keskuudestamme löytyy aivan huippuosaamista myös yksilöinä.

Toimintamme perustana on ihmislähtöinen data-analytiikka. Autamme yksilöitä, organisaatioita ja kokonaisia yhteiskuntia tunnistamaan, arvioimaan, kehittämään ja hyödyntämään niissä piilevää inhimillistä pääomaa tuottamalla monipuolisesti erilaisia tietolähteitä hyödyntäviä analytiikkaratkaisuja.

Olemme kiinnostuneita kysymyksistä, mitä datalla voidaan ylipäänsä tehdä ja minkälaista dataa tarvitaan tuottamaan vaikuttavuutta yksilöiden, organisaatioiden ja yhteiskuntien toimintaan.

Ota yhteyttä

Oletko valmis hyödyntämään osaamisen ja koulutukseen liittyvää dataa paremmin? Voimme auttaa sinua siinä.

 

Ota yhteyttä