Miska Noponen tukemaan oppimisanalytiikan projekteja ja Annien tuotekehitystä

Toivotamme innolla Miska Noposen tervetulleeksi osaksi Rapidan kasvavaa tiimiä. Hän tulee Educational Data Scientistina vauhdittamaan analytiikkaprojekteja sekä osallistumaan virtuaalisen opiskeluvalmentajan Annien tuotekehitykseen.

Energisellä Miskalla on nuoreksi tekijäksi pitkä tausta oppimisteknologian parista, mm. Rovion konseptisuunnittelusta ja Claned-oppimisympäristön tuotekehityksestä, jossa hän toimi viimeisimmin tuoteomistajana. Kokemusta on myös kertynyt erilaisista oppimisanalytiikan ja verkko-oppimisen projekteista ympäri maailman, mm. Yhdistyneille kansakunnille, Oulun yliopistolle, afrikkalaiselle Maarifa Educationille ja australialaiselle Catholic Education of Western Australia -kouluketjulle.

“Rapida tekee mielestäni Suomen kiinnostavimpia ja edistyksellisimpiä oppimisanalytiikan projekteja ja tuotteita. On etuoikeus päästä osaksi tätä kokenutta tiimiä, joka puskee koulutusalan data-analytiikkaa uudelle tasolle. Toivon, että oma tuotekehitys- ja UX-taustani hyödyttää projektejamme ja että puujalkavitsini koetaan hauskoiksi pitkässäkin juoksussa.“, Miska kommentoi aloittaessaan.

Miskalla on tutkinnot aikuiskasvatustieteestä ja tietojenkäsittelytieteestä. Datatieteen tutkinto on myös käynnissä työn ohella.

“Olemme todella innoissamme, että saimme Miskan mukaan tiimiin. Meillä on tulossa muutamia uusia avauksia, joiden työstämiseen Miskan osaamisprofiili sopii täydellisesti. Uskon, että saamme yhdessä Miskan kanssa loistavia asioita aikaiseksi!”, kertoo Rapidan toimitusjohtaja Teemu Ajalin.

Miskaan saat yhteyttä lähettämällä viestin osoitteeseen miska.noponen@rapida.fi 

Haetko kumppania oppimisanalytiikan projekteihin? Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Teemuun teemu.ajalin@rapida.fi , +358 44 734 9338